Vi spiller spillet

Er du en vaskeægte Paradise Hotel-nørd? Så er det her podcasten for dig! Mathilde og Natasha guider dig gennem den aktuelle sæson af Paradise Hotel. Vi vender drama, spillet, deltagere og hvad der ellers rør sig fra ugens afsnit. Undervejs vil gæstestjerner joine vores podcast. Lyt endelig med! Hør endelig også tidligere sæsoner af podcasten, hvor vi har snakket om Paradise 1, Paradise 2, Paradise Hotel 19 og Robinson Ekspeditionen 2021.

Listen on:

  • Apple Podcasts
  • Podbean App
  • Spotify

Episodes

5 days ago

Der er parcermoni x 2 på Paradise. Grupperne bliver tydligere grundet en fesen omgang cirkus. Og så træder Patricia og Victor særligt i karakter i denne uge. Vi snakker om alt fra afsnit 18, 19 og 20 af Paradise Hotel 20. 
Instagram: Vispillerspillet_podcast
Jingle: Michael Back Jensen

Thursday Jul 11, 2024

Natasha er på bryllupsrejse, og derfor har vi indkaldt assistance fra Danmarks største realityfan - Hannah Brokdorff. Sammen snakker vi om afsnit 16, 17 og 18 af Paradise Hotel, og vi er ret enige om, hvad vi synes om ugens afsnit. Hannah hjælper også med at kåre ugens stjerne, slange og øjeblik. Og så quizzer vi i Paradise-viden til sidst i afsnittet for at finde ud af, hvem der er den største Paradise-nørd. 
Instagram: Vispillerspillet_podcast
Jingle: Michael Back Jensen

Thursday Jul 04, 2024

Denne episodes titel siger alt: Lukas og Victor er tjekket ind med et brag! Festerne og flirteriet er for alvor skudt i gang, og det skaber drama. Robinson ugen er også ved at nå sin vejs ende, men deltagerne skal lige igennem noget af en prøvelse, som bestemt ikke har noget med Paradise Hotel at gøre! Vi vender alle detaljer i ugens tre afsnit af Paradise Hotel (afsnit 13, 14 og 15). God fornøjelse!
Instagram: Vispillerspillet_podcast
Jingle: Michael Back Jensen

Thursday Jun 27, 2024

Sikke en uge. Der er hvertfald meget at snakke om. Flirt, drama og en Nadja H, der skal forlader hotellet. Hendes exit og en Robinson-uge får spillet til at vende, og grupperne rystes. Glem stolene. Nu gælder det om at holde ud og være stærk for egen overlevelses skyld. Vi vender alle detaljer i ugen, der er gået i Paradise Hotel 20. 
Instagram: Vispillerspillet_podcast
Jingle: Michael Back Jensen

Thursday Jun 20, 2024

Det er tredje uge på hotellet. Konflikten mellem Sinan, Cille, Daniel og Nadia A spidser til. Flirten mellem Mads og Emilie vokser. Vi får årets første pandoras. Og så tjekker ingen ringere end Lucas og Victor ind fra sæson 2 af Paradise. Vi vender alle detaljer i afsnit 7, 8 og 9 af Paradise Hotel 20. Til sidst kårer vi ugens stjerne, slange og øjeblik. God fornøjelse!
Følg os på instagram: Vispillerspillet_podcast
Jingle: Michael Back Jensen

Thursday Jun 13, 2024

Det er anden uge på hotellet, og spillet begynder lige så langsomt at gå i gang. Alliancer bliver dannet og banerne kridtes op. Vi har sæsonens første kys og sæsonens første skænderi. Vi vender hele ugen - stor og småt - i dette afsnit af 'Vi spiller spillet'. Til sidst kårer vi ugens stjerne, slange og øjeblik.
Følg os på instagram: Vispillerspillet_podcast
Jingle: Michael Back Jensen

Thursday Jun 06, 2024

Hvad synes vi om de tre første afsnit af Paradise Hotel sæson 20? Vi er faktisk ret enige. Hør det i afsnittet her, hvor vi også har selveste Philip May med, hvor han deler sine tanker om hans deltagelse i Paradise Panelet. Og så kårer vi også sæsonens første stjerne, slange og øjeblik. God fornøjelse!
Instagram: Vispillerspillet_podcast
Jingle: Michael Back Jensen

Sunday Jun 02, 2024

Paradise Hotel 20 har præmiere på tirsdag. Vi vender i dette afsnit sæsonens cast. Hvem tror vi, har den største chance for at vinde? Hvem bliver scoretrolden? Og hvem kommer til at lave mest drama? Hør vores analyser, når vi snakker ud fra det nye cast's præsentationsvideoer. 
Samtidig er der sket en lille ændring i podcasten: Der er kommet en ny medvært. Byd til Natasha! Lær hende meget bedre at kende i dette nye afsnit. God fornøjelse!
Instagram: Vispillerspillet_podcast
Jingle: Michael Back Jensen

Sunday Feb 04, 2024

Paradise Hotel 19 er slut, og hvilken bedre måde at slutte sæsonen på end en lille quiz. Vi har ingen ringere end vinderne af dette års Paradise Hotel, Vivi og Lucas, med i studiet. Vi fik aldrig den ultimative test mellem dem i troskabstesten, så nu får de chancen her til at bevise, hvem den endelige vinder af sæsonen egentligt er, når vi tester dem i, hvor meget de kan huske fra sæsonen.
Vi afslører også, hvem der har vundet sæsonens stjerne, slange og øjeblik. God fornøjelse!
Medvirkende: Lucas Bucardi og Vivi Bach
Instagram: vispillerspillet_podcast
Jingle: Michael Back Jensen

Wednesday Jan 31, 2024

Sæsonen er slut - vinderen er fundet. Og tro det eller ej - vi var med til finalefesten på Frankys pizzabar i KBH, da det hele blev afgjort sammen med deltagerne. Lyt med til denne næstsidste episode af podcasten i denne sæson, hvor vi tager dig med gennem hele finalefesten af Paradise Hotel 19. Der er interviews med alle deltagerne, reaktioner og reportage fra stedet. God fornøjelse!
Medvirkende: Vivi Bach, Sarah Dohn, Rosa Hatting, Lucas Bucardi, Emilio Manrique, Anne Plejdrup, Nikolaj Hvidmann, Jasmin Sparvath, Niels Laigaard, Jonas Bengtsen, Patrick Holsøe, Zilas Gregersen.
Jingle: Michael Back
Instagram: Vispillerspillet

Image

Your Title

This is the description area. You can write an introduction or add anything you want to tell your audience. This can help potential listeners better understand and become interested in your podcast. Think about what will motivate them to hit the play button. What is your podcast about? What makes it unique? This is your chance to introduce your podcast and grab their attention.

Copyright 2022 All rights reserved.

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320